KEDLUBNOVÉ BRAMBORY S KARI, KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ VEJCEM, DIP
Potřebujeme:
- Kedluben
- Kari koření
- Kuřecí prso
- Vejce
- Sádlo
- Koření dle chuti
- Salátovou okurku
- Jarní cibulku
- Pažitku
- Zakysanou smetanu
- Sůl
Kedlubnové brambory
Kedluben si očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme kari koření. Vaříme do změknutí.
Kuřecí maso plněné vejcem
Uvaříme si jedno vejce. Maso omyjeme, očistíme, rozřízneme, vložíme uvařené vejce a spíchneme párátkem. Na sádle osmahneme a vložíme do pekáčku i s tukem, na kterém jsme restovali. Přidáme trošku vody a dáme do předehřáté trouby. Pečeme do změknutí.
Dip
Jarní cibulka na teňoučké kolečka, pažitka, kousek nastrouhané salátové okurky (vodu vymačkáme), dva stroužky česneku, trošku zakysané smetany a sůl.
Komentáře
Okomentovat